Velence

 
KARNEVÁL VELENCÉBEN
 
 
 
 
 
Utazás leírása: 

1. nap: Klagenfurt
Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­udvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor in­dul a Piac téri parkolóból. Utazás a Veszprém – Kör­mend – Rábafüzes – Kla gen furt útvonalon. Séta Kla­gen furt hangulatos belvárosában, majd továbbutazás az Alpokon át a Wörthi–tó – Tarvisio – Udine út vo­nalon. Szállás Velence környékén (3 éj).

2. nap: Velence
Egész napos kirándulás Velencébe. Séta, is mer ke­dés a város legfontosabb nevezetességeivel (Szent Márk tér, Szent Márk Székesegyház, Campanile, Sóhajok hídja, Rialto híd stb.), és részvétel a külön­leges hangulatú karneváli forgatagban. Az esti órákban visszautazás a szállodába.

3. nap: Velence, Murano
Szabad program. További nevezetességek meg te kin­tése Velencében, barangolás a karneváli forga tag­ban, illetve idegenvezetőnkkel kirándulási lehetőség Murano szigetére (a híres velencei üveggyártás köz­pont ja).

4. nap: Aquileia
Indulás hazafelé. Útközben ismerkedés Aquileiával, mely város az ókorban a Római Birodalom leg je len­tő sebb települései közé tartozott, majd a korai ke­resz tény ség egyik bástyája volt (ókori kikötő, lakó há­zak, mauzóleum, Fórum, ókeresztény bazilika hí res mozaikpadlóval stb.). Hazautazás az Udine – Wör thi–tó – Graz – Rábafüzes – Körmend – Veszprém útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre az esti órákban.


Megjegyzés

Utazás: Légkondicionált luxusautóbusszal.
Szállás: 3 éjszaka Velence környékén (25-30 perc autó­busszal) egy szép 4 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobákban (tv, telefon, hajszárító, széf). Külön térítés elle­né ben wellness-részleg áll a vendégek rendel­kezésére. Nincs éjszakai buszozás.
Ellátás: Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora). Figyelem: Olaszországban a büféreggelik álta­lában egyszerűbb svédasztalt jelentenek.

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utaazást, a belépési illetéket Velencébe, a 3 éj sza­kai szállást félpanzióval, az útlemondási biz to sí­tást, a felsorolt programokat és az idegen ve ze­tést, de nem tartalmazza az esetleges belépő­díjakat és a velencei vaporettojegyeket.

 
 
 
 
 
                
 
 
 
 
RENDELJE MEG MOST!                                                                                                                                                 (AAT)