Trinidad és Tobago

 
TRINIDAD:
 

Az ellentétek szigetek: lüktető élet, egzotikus kultúra, ellenálhatatlan természet. Felfedezésre várnak a romantikus, vad partok, hegyes vidékek, sűrű, átláthatatlan érintetlen erdőkkel és rohanó vízesésekkel, a mangrove mocsarak, ahol a gyönyörű vörös scarlet ibis madarak élnek, és délen az egyetlen aszfaltozott tó. Dél-Amerika és a Karib-térség növény- és állatvilága ebben a szűk térségbe koncentrálódott. 430 fajta madár, 620 fajta pillangó, és 700 különböző orchidea, 100 fajta emlős és 70 hüllő. Karneválok szigete, folyamatos szórakozás! 32 különböző, gyönyörű strand található a szigeten: keleten 20 km hosszú, nyílt part, délen sziklákkal övezett partok, a homok pedig a védett, sekély nyugati parton a legfinomabb!

 
 
 
Salybia Hotel***   
 

 
A szálloda Trinidad repteréről 45 percre, a fővárostól, Port of Spain-től 1,5 órás útra található a sziget észak.keleti partján.

A trópusi dzsungelben, egy nyugodt oázisban, végtelen pálmák sora mellett van a szálloda: azúrkék színű óceán partján. A szállodának 18 szobája és 5 lakosztálya van. Édesvizű lagúna és a vizisportok igazi kikapcsolódást nyújtanak.

Szolgáltatások: étterem, medence, pool-bar, napozóágyak, wellness-részleg, fitness-központ.

 

 

 
 
Comments