sivatagi esküvő Dubai dűnéi között

1001 Éjszaka romantikája...

Időjárás biztos, magyar asszisztenciával, egzotikus környezet.

 Tökéletes választás annak, aki egzotikus helyre vágyik, biztos napsütésre, szereti a modernkori csodákat, a sivatagot, a hajókirándulást és mindezt rövid repülőúttal szeretné elérni. 2-4 napos, de akár már 7 napos utazás is jól kitölthető programokkal. Sivatagi szafari, hajózással, piac látogatással rendkívül jóé kombinálható egy kis tengerparti fürdőzéssel.


Mikor utazzunk?
Egész évben, kivétel a július augusztus, amikor is már 40 C-fokos elviselhetetlen hőség van. Május végétől Július közepéig jellemző a homokvihar, így ezt az időszakot nem csak a hőség miatt tanácsos elkerülni.


Sivatagi esküvői csomag díja: 1500 USD
 

Esküvői csomag tartalmazza:
Amikor a pár készen áll indul a kalandos út a ceremónia helyszínére. Javasolt olyan ruhaválasztás, ami szó szerint bírja a gyűrődést, a homoktenger nem garantálja, hogy érintetlen marad a ruha. Ezért kifejezetten vagány, sivatagi kalandokat kedvelő pároknak ajánljuk. kalandokat. érkezés privát transzferrel ( 4x4 land cruise jeep, kirándulás/ rallyzás a sivatagi dűnék között) Naplemente idején pezsgős koccintás követi a ceremóniát, a köret friss eper és jöhet a csokor eldobás. Fotózás a ceremónia mester pedig magyar asszisztencia. Emléklap a nagy napról. Az ünneplés sem maradhat el, a fotózást követően, romantikus vacsorán, esten vesz részt a pár (nem privát), ahol helyi autentikus táncelőadást tekinthetnek meg. A 1001 éjszaka hangulata garantált. Transzfer vissza a szállodába vagy hosszabbítás egy sivatagi resortban 1 éjszakára, vagy transzfer vissza a szállodába.


Privilege Esküvői csomag: 2850 USD
Az esküvői csomag tartalmazza: Az alap sivatagi esküvői csomagot, a nászéjszakát a pár ezzel a csomaggal, az Al Maha Desert Resort –ban töltheti el. A romantikus sivatagi éjszakát követően reggeli és transzfer vissza a szállodába.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

 

 

Comments