Malajzia - Borneó - Thaiföld körutazás

 
 
 
     
1.nap Budapest - Bangkok

Menetrendszerinti repülőjárattal -átszállással- repülés Bangkokba. Étkezés és éjszaka a repülőgép fedélzetén.

2.nap Bangkok
Délelőtt érkezés a thai fővárosba. Szállás a Prince Palace 5* szállodában. Délután gyalogos városnézés a környéken vagy pihenés (szabadprogram).

3.nap Bangkok
Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés Bangkokban. Délelőtti programunkat a királyi palotával kezdjük. A több hektáros palotakertben elhelyezkedő templomok és paloták láttán bepillantást nyerhetünk Thaiföld történelmébe. Felkeressük az Emerald Buddhát is. A 45 m hosszú Fekvő Buddha kihagyhatatlan programjaink közül. Hajókirándulást teszünk a Chayo Praya folyón, átkelve a túlpartra a Wat Arun, a fényes, magas hajnal templom fogad bennünket. 79 m magas, porcelánnal bevont központi pagodájáról híres, amely szemkápráztatóan csillog a napsütésben.

4.nap Bangkok - Kuala Lumpur
Reggelit követően menetrendszerinti repülőjárattal Malajzia fővárosába, Kuala Lumpurba utazunk. Transzfer a szállodában: Corus Hotel 5* (2 éj). Délutáni városnézésünk során a Függetlenségi teret keressük fel először, amely KL történelmi központja. Itt található a Royal Selangor Club, az óratornyáról és a mór építészetéről híres Abdul Szamad szultán épülete, és a világ egyik legmagasabb zászlórúdja  (95 m magas). Ezután a KL  Menara toronyba látogatunk, amelynek  kilátója 270 m magasan található. A világ hetedik legmagasabb épülete. Gyönyörű kilátás nyílik innen a maláj fővárosra. Este kivilágított pompájában csodáljuk meg a Petronas ikertornyokat, amelyek Ázsia egyik kereskedelmi központjai és Kuala Lumpur jelképei.

5.nap Kuala Lumpur
Reggeli a szállodában, majd délelőtt kirándulás a Batu Cave barlanghoz. Ezen hindu szentélyt évente több millió hívő keresi fel. A barlang bejáratánál Murungan hindu istenség 42,7 m magas arany szobra látható, amely a világ legnagyobb aranyszobra. Délután szabadprogram a városban. Lehetőség lesz a híres arab bazárban, ill. a kínai-indiai
negyedben vásárolni.

6.nap Kuala Lumpur - Sandakan
Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd menetrendszerinti repülőjárattal utazás Borneóba, Sandakan városába. Transzfer a repülőtérről a szállodába. Szállásunk a borneoi esőerdő peremén, a Sepilok Jungle Resort hotelben lesz 2 éj. Látogatás a közeli trópusi kertbe, majd szabadprogram. Este vacsora a szállodában.

7.nap Sandakan
Reggeli után egész napos kiránduláson veszünk részt a Sepilok orangután rehabilitációs központban. Az egykor egész Ázsiában elterjedt főemlős, jelenleg már csak Borneón és Szumátrán él szabadon az esőerdőben. Sepilokban, az érintetlen trópusi esőerdőben, több tucat elárvult orángután él. Programunk során a gigantikus gombák kertjébe és az esőerdő felfedező központba is ellátogatunk.

8.nap Kuala Lumpur - Pattaya
Reggelit követően elutazás Sandakanból átszállással Bangkokba. Transzfer a repülőtérről Pattayaba, a Bangkok melletti tengerparti üdülővárosba. Szállás az Asia Pattaya Hotelben (4 éj).

9 - 11.nap Pattaya
Szabadprogram, kikapcsolódás a tengerparton.

12 - 13.nap Pattaya - Budapest
Búcsút veszünk a tengerparttól, transzfer a bangkoki repülőtérre. Útközben megállunk a Mini Sziámnál Pattayában. A hangulatos parkban Thaiföld híres építményeinek makettjei láthatóak. Bangkokból menetrendszerinti repülőjárattal utazás Budapestre, érkezés másnap Magyarországra.

 
 
Részvételi díj: 289.900 Ft / fő
Időpont: 2012.08.22.
    Időtartam: 13nap / 10éj

Ingyenes repülőtéri parkolás utazása alatt !

Részvételi díj tartalmazza:
 repülőjegyeket , 10 éjszaka kétágyas elhelyezéssel reggelivel, ****/ ***** színvonalú szállodában, közlekedés busszal, programok, magyar nyelvű idegenvezetés.

Részvételi díj nem tartalmazza:
 repülőtéri illeték és transzferek (94.500 Ft/fő), belépők: kb. 60 $ /fő, BBP biztosítás (795 Ft/fő/nap-tól) , sztornó biztosítás (1,9% -a az alapárnak), vízum: 40$/fő, borravaló 50$/fő.
 
 
                 
 
                                                         
Comments