Kína aranyháromszög

 
            
 
 
 

Peking- Xi'an - Shanghai 

Elhelyezés: 4*-os szállodában.

Ellátás: félpanzió.

8 nap – egyéni utazás, garantált túra min.2 főtől

Angol nyelvű idegenvezetéssel.

 

1.nap

Megérkezés Pekingbe. Transzfer a hotelbe.

2.nap

Reggeli után kirándulás a híres Nagy Falhoz, melyet a császárság korában több dinasztia építtetett az északról fenyegető támadások ellen. 6500 km hosszan húzódik, és kis részét alkalmunk adódik megcsodálni. Ezután a Ming császárok sírját nézzük meg, amelyhez a hivatalnokok, katonák, mitikus állatok és szörnyek kőszobrai által szegélyezett Szellemek útján juthatunk el.

3.nap

Reggeli után városnézés Pekingben: a Tiananmen tér, itt található a Mao Mauzóleuma, Országos Népi Gyűlés csarnoka, Népi Hősök emlékműve, Kína Nemzeti Múzeum valamint a Tiananmen kapu, más néven a Mennyei Béke Kapuja. Ezt követően a világörökséghez tartozó Tiltott Város megtekintése. A 'mennyei Császár' 9999 palotából, pavilonból álló palota-együttese közel 9 ezer szobából áll. Majd a Világörökség részét képező, a Qing dinasztia egykori nyári rezidenciáját, a Nyári Palotát tekintjük meg, mely 12 km-re északra található a belvárostól. A Nyári Palota ékkövei: a 700 m hosszú faragott folyosó, amelyen a kínai népmese és mitológia történetei elevenednek meg csodálatos festményekként. Hajókirándulás a Kunming-tavon. Este a nap zárásaként zamatos pekingi kacsát vacsorázunk.

4.nap

Reggel az Ég templomához látogatunk el. A császárt mindenhova hordszéken vitték, egyedül az Ég templomába járt gyalog. A Ming-és Qing- korban a köznéptől elzárt templom-együttes egy kellemes, kiterjedt park közepén terül el. Ezt követően transzfer a repülőtérre és utazás a Selyemút keleti végállomására, Xi'anba. Városnézés során a régi városfalat tekintjük meg.

5.nap

Reggeli után kirándulás a Világörökség részét képező, Qin Shi Huangdi császár sírjához, a több mint 7000 életnagyságú terrakottafigurából álló Agyaghadsereghez. Ezt követően a 652-ben épült Vadludak nagy pagodáját keressük fel. Délután szabadprogram.

6.nap

Reggeli után a Tartományi Múzeum meglátogatása, majd transzfer a repülőtérre és utazás Shanghaiba, transzfer a hotelbe. Délután szabadidő.

7.nap

Reggeli után egész napos városnézés: először a festői, tavakkal, sziklakertekkel gazdagított Yu Yuant, az Örömök kertjét fedezzük fel, majd az óvárosban teszünk sétát. Este a híres shanghai akrobata show megtekintése.

8.nap

Transzfer a repülőtérre. Program vége.

Egyágyas felár: 72.900-Ft/fő
Vízumdíj: 12.000.-Ft/fő
Repülőjegy ár: cca. 80.000.-Ft/főtől
Repülőtéri illeték: cca.73.000.-Ft/főtől

A repülőjegy árak pontos meghatározására a megrendelés időpontjában kerül sor, az utazás időpontja, a választott légitársaság és a foglalási osztály ismeretében. Kérje ajánlatunkat irodánktól! 
A részvételi díj tartalmazza: a belföldi repülőjegyeket, a transzfert, a szállást kétágyas szobában, az ellátást, a program szerinti belépőket,valamint a programhoz légkondicionált autóbuszok költségét, az angol nyelvű idegenvezetést. 
A részvételi díj nem tartalmazza: a nemzetközi repülések árát, a repülőtéri illetéket és díjat, a vízumdíjat, valamint a biztosítást, és a borravalókat, felárakat. A részvételi díj nem érvényes a kínai nemzeti ünnepek alatt.
 
 
 
 

             
 
 
RENDELJE MEG MOST!                                                                                                                                                  (AT)