Hongkong városlátogatásIdőpontok: 2012
Időtartam: 8 nap / 5 éjszaka.
Utazás: menetrend szerinti járatokkal Budapest-Hongkong-Budapest útvonalon átszállással.

Program:
1. nap Elutazás Budapestről Hongkongba átszállással, éjszaka a repülőn.
2. nap Megérkezés Hongkongba a délutáni órákban, transzfer a szállodába, szállás.
3. nap Egész napos városnézés Hongkongban dim sum ebéddel: Viktória-csúcs, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra, Stanley-piac, Repulse-öböl, ami a helyiek által igen kedvelt tengerparti strand, Aberdeen, ahol hajókon laknak a főként halászatból élő emberek, a jövendőmondókról is híres WongTai Sin taoista templom, jadepiac, madár- és virágpiac.
Este fakultatív program:
„Fények szimfóniája” hajózás a kikötőben büfévacsorával és élőzenével 17 000 Ft. – Hajózás a legendás „illatos kikötőben”. Az esti fény- és hangjáték, és a csodálatosan kivilágított felhőkarcolók látványában gyönyörködhetnek. Minden este 8 órakor 40 felhőkarcolót világítanak meg lézerrel és színes
fényekkel a kikötő mindkét oldalán. Szállás Hongkongban.

4. nap Szabad program vagy fakultatív egész napos kirándulás Makaóba ebéddel 32 000 Ft. A volt portugál gyarmat nevezetességei, a legősibb kínai temető és a Kínában fellelhető legrégebbi templom, majd a Szent Pál székesegyház és a Guia-erőd megtekintése. Szállás Hongkongban.
5. nap Szabad program vagy fakultatív egész napos kirándulás Lantau szigetre: 29 000 Ft. A gyönyörű zöld szigeten utazás felvonóval a világ legnagyobb ülő Buddhájához. A Ngong Ping élményfaluban audiovizuális eszközökkel mutatják be többek között Buddha életét. A Po Lin buddhista kolostorban vegetáriánus ebéd, amit a szerzetesek készítenek. A Tai O tradicionális halászfalu megtekintése, ahol még mindig vízre épült házakban élnek a helyiek, és Hongkong Velencéjének is nevezik. Szállás Hongkongban.
6. nap Szabad program vagy egész napos kirándulás Kínába, Kantonba 45 000 Ft. Átkelés katamaránnal Shekou-ba, ahol a szafariparkban pandákkal találkozhatnak, majd a kiállítási csarnokban a Xianból ideszállított terrakotta hadsereg megtekintése. Kantont a Gyöngy-folyó deltájában található dél-kínai kikötővárost a „Nyugat kapujaként” is emlegetik. Gazdag történelme összefonódott a kereskedelemben betöltött jelentős szerepével. Ebéd egy helyi étteremben, majd városnézés: Hat Banyanfa
temploma, Dr. Sun Yat Sen emlékcsarnoka. Visszautazás Hongkongba. A programhoz előre megváltott kínai vízum szükséges, melynek díja: 12000 Ft, a feltételekről kérjük érdeklődjön irodánkban!
7. nap Szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre átszállással.
8. nap Megérkezés Budapestre.


Megjegyzés

Hasznos információk
A fakultatív programok minimum 15 fő részvétele esetén indulnak magyar nyelven, 15 fő alatt angol nyelven indulnak.

Elhelyezés: középkategóriájú (helyi háromcsillagos) szállodában
Ellátás: reggeli
Minimum létszám: 15 fő

Indulási időpontok:                             2012 (5 éj )
Részvételi díj                                        339 000
Egyágyas felár                                      110 000
Repülőtéri illetékek és díjak               65 000

Az ár tartalmazza: utazás a leírásnak megfelelően repülőgéppel, 5 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelivel, a leírt programok a szükséges belépőkkel, magyar idegenvezetés, betegség-, baleset-, poggyász- és útlemondási biztosítás.

Az ár nem tartalmazza: a repülőtéri illetékeket és díjakat, valamint a lehetséges vízumdíjat.  
 
 
 

 
 
 
RENDELJE MEG MOST!                                                                                                                                                 (AAT)