ESKÜVŐ BALIN

                   

Szeretne elbújni? Szereti felfedezni a távoli kultúrákat és alig várja az új gasztronómiai ízek kipróbálását? Éteri csönd a dzsungel közepén, nyüzsgő tengerpart, esténként szórakozás, csodás fafaragások, majomerdő látogatás, romantikus lánykérés a csillagok alatt, vagy egy vad rafting a sziget szívében az Ayung folyón.  Ez mind Bali: Ubud és a tengerpart!

Miért Ubud?
A dzsungel közepén, smaragd zöld rizs teraszok, egzotikus virágok, privát villa saját medencével, ahol elbújhat a világ elől. Egy hely amit nászutasoknak teremtettek.

Mikor utazzunk?
Bali szigetére márciustól októberig ideális utazni csapadék szempontjából. Novembertől Februárig kiszámíthatatlan mikor szakad le az ég. Átlagosan ebben az időszakban napi 2-szer, háromszor, de közben a hőmérők továbbra is ma magasba szöknek és két eső között a napsütés is visszatér. Tehát egész éves úti cél.


ESKÜVŐ

Szimbolikus esküvő:

Szimbolikus esküvő esetén nincs szükség hivatalos papírokra, csak az érvényes útlevelekre (a visszaérkezés napjától még 6 hónapig érvényes kell, hogy legyen) illetve egy kérdőív kitöltésére. A szimbolikus ceremónia szép és romantikus, emléklapot kap a pár. 

Szimbolikus esküvőt a következőknek ajánljuk: 

- itthon már megkötött esküvő után lévő házastársaknak megerősítő ceremóniaként, 

- házassági évfordulóra, 

- esetleges válás után lévőknek, a bonyolult hivatalos papírintézés elkerülése miatt

 

Balinéz kosztümös szimbolikus esküvő – Balinéz áldással, hindu templomban:

Balinéz áldással egybekötött esküvői ceremónia, olyan pároknak, aki szeretnék átélni a tradíciókat a helyi szokásokat, esetleg még csak tervezik a jövőben a hivatalos esküvőt a jövőben.

Lánykérésre is kiváló lehetőség, életre szóló különleges emlék lehet.

Balinéz áldás, szimbolikus esküvői csomag részvételi díja. 450.000 Ft –tól / pár

 

A Balinéz szimbolikus esküvői csomag tartalmazza:

-    esküvő koordinátor

-    transzfer a hindu templomhoz

-    szimbolikus Balinéz tradíciók nyomán áldás és áldozati felajánlás

-    Balinéz pap vezetésében

-    Balinéz kosztümök, smink

-    Virágszóró lányok

-    Balinéz táncosok

-    Fotózás és képek albumban (40 db) és CD-re írva.

 

 

Hivatalos esküvő: 

Ahhoz, hogy Indonéziában, így Bali szigeten is valaki hivatalosan házasságot kössön, mind az egyházi, mind pedig a polgári esketésnek meg kell történnie. A következő egyházi esküvőre van lehetőség: protestáns, katolikus, buddhista, hindu és iszlám.

 A szükséges papírokat legkésőbb 2 hónappal a tervezett érkezés előtt kérjük irodánkban leadni.  A helyszínen 2 tanúra lesz szükség, akiket a helyszínen biztosítanak, ha a párral nem lesz kísérő.

• Szükséges dokumentumok: A pontos dokumentumokról és a hivatalos ügyintézésről szerződéskötéskor informáljuk az ifjú párt. 

Árak a hotel leírásoknál!SZÁLLODA AJÁNLATOK:


Melia Bali - The Garden Villas*****Grand Aston Bali Beach Resort*****Sol Beach House Benoa*****KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Comments