Családi sítúra programok – síisi, síovival

 Helyszín: Ausztria, Semmering – Stuhleck

 A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja utazásuk ideje alatt, hogy gyermekeik biztonságban és értékesen tölthessék el idejüket. A csoportot kísérő síoktatók és síovónénik gondoskodnak arról, hogy a szülők nyugodtan síelhessenek, pihenhessenek, miközben csemetéikkel tapasztalt programszervezők foglalkoznak.


A GYEREKEKNEK:

-Síoktatás vagy snowboardoktatás

-Oktatás életkornak és sítudásnak megfelelő csoportokban

-Szakképzett síoktatók, síovónénik vezetésével

-Napi 2x2 órában, napközben ebédszünettel

-Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal

-Gyerek animációs programok: játszóház, rajzverseny, lufifújás, arcfestés, bukósisak díszítés, kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, szánkózás, stb.

-Síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel

 

A FELNŐTTEKNEK:

-Gondtalan síelés - a szülők is szabadságon!

-Igény esetén egész napos gyermekfelügyelet (A csoportot kísérő síovónéni ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket.)

-Fakultatív magyar nyelvű sí- vagy snowboardoktatás (kezdőtől haladóig, napi 2 órában)

-Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés

-Klubprogramok: Esti sí és szánkózás, korcsolyázás, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, egyéni és családi síversenyek, salsa est, stb.

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés esetéjén. Csoportbeosztás és első napi sízés az érkezés napját követő reggelen. A rövidebb turnusok esetében az utolsó nap még folyik a síoktatás, hazaindulás a délutáni órákban.

A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.

 

Információk a sícentrumról:

Semmering – Stuhleck

Hóágyúzott, szépen karbantartott pályák fogadják a sízőket Semmering Stuhlecknél. A pályák kékek és pirosak, esti - és FIS versenypálya is van. A síterepen az utóbbi években számos fejlesztés történt, ülős lifteket építettek, bővítették a hóágyúrendszert és a csúcson új étterem létesült. A hatüléses lift a Steinbachalmtól indul, és a Stuhleck csúcsa (1782 m) alatt végződik. A Weißenelfbahn névre keresztelt, lehajtható plexikkel felszerelt 6 üléses lifttel mintegy 7 perc alatt érhetünk fel a panorámaétteremhez. Az 5 km hosszúságú, igazán családbarát természetes szánkópálya minden korosztály kedvence! Szánkókölcsönzés a stuhlecki felvonónál és a Sport Buchebner üzletben. További szórakozási lehetőségek: esti sípálya, Snow Park ("Stuhleck Night Ride"), snow tubing pálya, lovasszán kirándulások, teniszcsarnok, sportlövészet, jégteke, téli túraútvonalak.


Semmering – Hirschenkogel

Magyarok és bécsiek körében is rendkívül népszerű síterület. Előnye, hogy könnyen és gyorsan megközelíthető, hiszen közvetlenül az S6-os főútvonal mentén fekszik. Összesen három lift, egy nyolcszemélyes kabinos, egy négyüléses és egy húzólift várja az ide látogatókat. Családosoknak, kezdőknek és sportos sízőknek egyaránt megfelelő szolgáltatást nyújt. A 14 km hosszú, gyönyörűen karbantartott, könnyű, középnehéz és nehéz lesiklópályák hóbefedettsége tökéletes a 25 hóágyúnak köszönhetően. A Semmering - Hirschenkogel fő attrakciója az európai szinten is kivételes éjszakai megvilágítás, ezért is kapta a Zauberberg (Varázshegy) nevet. Hat sípályán élvezhetünk világkupa-színvonalú megvilágítást, de szánkópálya és éjszakai bárok is hozzájárulnak a varázslatos esti hangulathoz. A MEGA kivilágított lesiklópályával a Zauberg Semmeringen éjszaka is nappali világosság támad. Hirschenkogel Ausztria legnagyobb esti-síparadicsoma, de Európában is felzárkóztak a vezető skandináv síközpontok mellé.

 

 Hirschenhof apartmanház:

A 2005-ben teljeskörűen felújított apartmanház. Modern berendezésű, jól felszerelt apartmanjai ideális elhelyezést biztosítanak a családosoknak.

Utazás Egyénileg.

Távolság Budapesttől 330 km.

Sípályáktól való távolság Pályaszállás, Semmering-Stuhleck sífelvonó: 400 m.

Elhelyezés 2-4 fős, két légterű apartmanok, 4-6 fős, három légterű apartmanok. Felszereltség: konyhasarok, hűtőszekrény, tűzhely, edények, evőeszközök, mosogatógép, fürdőszoba (zuhanyzó, wc), műholdas tv.

Ellátás Félpanzió.

Szolgáltatások Étterem, bár, asztalitenisz, sítároló, szauna, parkoló

  

Részvételi díj - Ft/fő/turnus

2013. jan. 11-15. (5 nap/4 éj)

3=4 éj akció keretében!

2013. jan. 30-febr. 3.

(5 nap/4 éj)

felnőtt

62 900 Ft

78 900 Ft

gyermek (3-8 év)

26 900 Ft

31 900 Ft

gyermek (8-14 év)

48 900 Ft

60 900 Ft

A részvételi díj tartalma: szállás 4 éjszakára félpanzióval, klubprogramok, idegenforgalmi adó, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: Helyszínen fizetendő: végtakarítás: 18 euró/apartman.

Gyerekeknek kötelező síoktatás felár (4-14 éves korig): 17 500 Ft/fő.

Felnőtteknek fakultatív síoktatás felár: 17 500 Ft/fő.

SÍBÉRLET ÁRAK (helyszínen fizetendő)

Semmering (Hirschenkogel, Stuhleck) – 4 napos

Felnőtt: 

133 euró/fő

Junior (1994 – 1997 között születettekre érvényes): 

119,5 euró/fő

Gyermek (1998-2006 között születettekre érvényes):  

69 euró/fő


Helyfoglalás és fizetési feltételek:

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat helyfoglalást nem jelent.

A helyfoglalás 40% előleg befizetésével lehetséges, a teljes részvételi díjat 30 nappal indulás előtt kell befizetni.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermek utasok születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe.


Comments