KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁS ISTANBULBAN VÁROSNÉZÉSSEL

Időpont: 2018.12.01-.04.

Karácsony előtti Bevásárlás Isztambulban Magyar Asszisztenciával , Ajándék bevásárló programmal az egyiptomi és a nagy bazárban valamint bejáratott szuper kis üzletekben.

Részvételi díj: 51.500.- Ft / Fő


A részvételi díj tartalmazza: retúr repülőjegy fapados járaton, 8kg kézi poggyász, magyar asszisztencia, szállás 3 éjre középkategóriás hotelben /Pl. Alyon Suite/ a város szívében önellátással, az egyik legforgalmasabb bevásárló utcától gyalog távolságra, ajándék bevásárló program magyar kísérővel!

A részvételi díj nem tartalmazza: reptéri illeték: 20.000.- Ft / fő , retúr reptéri transzfer 8.000.-Ft/fő külön köthető biztosítások, külön befizethető reggeli felár: 9900.- Ft / fő /3 éj, fakultatív programok.

Az út minimum 8 fő esetén indul ezen az áron kevesebb fő esetén mini csoportos felár fizetendő : 14.000.- Ft/ fő
Feladható poggyász kérhető felár ellenében akár csak a haza fele útra is.
Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! Áraink foglaltság függvényében változhatnak. Fizetés után azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. Az árak időpontonként változhatnak. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyász hozzáadás plusz költséggel jár. Ameddig az út teljes összege nem kerül kiegyenlítésre nem tudjuk a helyeket fenntartani Amennyiben időközben a befoglalt út a meghirdetett áron nem elérhető, úgy három lehetőség közül választhat:

a különbözet megtérítése

ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)

visszamondhatja az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni készpénzes fizetéssel vagy átutalással. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi az utazási szerződést,  a számlát és a visszaigazolásokat. Az utasnak az utazási szerződést aláírva vissza kell küldenie irodánknak.

 
Comments